duminică, 17 iunie 2012

Raul Rusescu: Ar cam trebui sa luam si noi campionatul


Fotbalistul echipei Steaua, Raul Rusescu, a declarat într-o conferinţă de presă susţinută în Austria că ar cam trebui ca şi gruparea din Bulevardul Ghencea să mai câştige campionatul, informează steauafc.com .





"Este o perioadă dificilă pentru noi, dar sperăm să ne prindă bine până la sfârşitul turului şi să fim într-o formă fizică bună. Ne-am acomodat deja cu noul staf tehnic. Sunt oameni normali, vrem să facem o treabă bună împreună şi să câştigăm trofee. Noii jucători au demonstrat în sezonul trecut că au valoare şi că merită să joace la un club mare. Sperăm să ne ajute şi să-i ajutăm şi noi pe ei, la rândul nostru, pentru a câştiga cât mai multe meciuri şi trofee. Cred că ar cam trebui să luăm şi noi campionatul, mai ales că au trecut destui ani de când s-a întâmplat acest lucru. Sper să reuşim acest lucru şi să facem fericiţi suporterii, dar şi conducerea clubului", a spus Rusescu.

Raul Rusescu a precizat că îşi doreşte un parcurs cât mai lung în Europa League: "Încă nu ştim cu cine vom jucă în preliminariile Europa League. Sper, însă, să facem jocuri foarte bune şi să ne calificăm din nou în grupe şi, dacă se poate, să ajungem cât mai departe în această competiţie".

Rusescu a menţionat că îi pare rău că au plecat Tatu şi Iliev. "Dar aceasta este viaţa de fotbalist. Nu avem ce face în acest sens. Fiecare îşi croieşte propriul drum în via?ă. Încercăm să acoperim lipsa lor şi sunt sigur că vom reuşi", a adăugat el.

Fotbalistul stelist ar fi foarte fericit dacă ar fi convocat la echipa naţională: "Să ajung la echipă naţională este un obiectiv pe care mi l-am trasat de când am început să joc fotbal. Orice jucător îşi doreşte acest lucru şi pot spune că aş fi foarte fericit dacă s-ar întâmplă".

Rusescu este susţinătorul naţionalei Angliei, dintre participantele la Campionatul European. "Este păcat că România nu participă la Euro, iar românii nu se pot bucură de această competiţie aşa cum ar trebui. În lipsa echipei noastre, sunt fanul Angliei, iar jucătorul meu preferat este Walcott. Chiar dacă a jucat foarte puţin cu Suedia, şi-a făcut datoria şi a marcat un gol foarte important", a mai spus Raul Rusescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu