marți, 19 iunie 2012

Italia - Irlanda 2-0 REZUMAT VIDEO

Italia s-a calificat în sferturile de finală ale turneului final după ce a învins Irlanda în ultimul meci din Grupa C, scor 2-0.


Ajunsă la mână rezultatelor pentru a obține biletele de calificare în sferturile de finală, Italia a jucat cu gândul la meciul Croația - Spania, în care un 2-2 ar fi eliminat-o indiferent de rezultat.

Având în față un adversar deja eliminat, italienii nu s-au omorât cu firea în prima parte a jocului, iar irlandezii au avut momente bune în care s-au apropiat de poarta lui Buffon.
Italienii nu au impresionat in prima parte a jocului, fiind lipsiti de concentrare
Cu gandul la Spania

Pe măsură ce timpul trecea, italienii și-au adus aminte că mai au de îndeplinit o condiție pentru a se califica în sferturi: să bată Irlanda.

Astfel, după o jumătate de oră sterilă, italienii au început să joace fotbal și Given a fost pus din ce în ce mai mult la treabă.

Di Natale a fost în centrul atenției în trei faze în doar patru minute. A cerut penalty dar nu i s-a acordat corect, a fost deposedat în momentul șutului la fază imediat următoare pentru că ulterior să aibă și o minge scoasă de pe linia porții, după ce Given fusese depășit.

Cu ochii doar pe Di Natale după acest raid ofensiv, irlandezii l-au uitat pe Cassano, iar acesta a profitat din plin în minutul 36, când a deschis scorul.

Atacantul italian a fost pierdut din marcaj la o lovitură de colț și a înscris cu capul dintr-o poziție imposibilă. Irlandezii au acuzat că mingea nu a intrat în poartă, dar reluările tv au demonstrat contrariul.

Fără să impresioneze, italienii au intrat la pauză cu biletele de sferturi în buzunar. În celălalt meci era 0-0, iar spaniolii nu păreau puși pe cadouri.

Cu un moral crescut după ce a aflat scorul de la pauză din celalat meci, Italia a început în forță partea secundă și a ratat două șanse bune.

Di Natale și Cassano au fost din nou în prim plan, însă nu au reușit să-l învingă pe portarul irlandez care în această seară nu a mai gafat
Buffon le-a dat emotii italienilor pe final de meci
Gigi era s-o comită

Italienii au hotărât în cele din urmă să conserve jocul și până la final s-au baricadat în defensivă, iar irlandezii au reușit să le ridice tensiunea în câteva momente și pe fondul nesiguranței pe care Gigi Buffon a arătat-o. În minutul 90, Balotelli a făcut însă 2-0 la una dintre puținele faze în care s-a remarcat.

Peninsularii au alergat pe final pentru golul de 3-0, pe care nu l-au reușit. În finalul meciului, Andrews a fost eliminat.

Rezumatul VIDEO il puteti urmari AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu