marți, 19 iunie 2012

Croatia - Spania 0-1 REZUMAT VIDEO

Campioana mondială și europeană Spania și-a respectat blazonul în fața Croației, luni seara, în ultima partidă din Grupa C, pe care ibericii au câștigat-o cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Jesus Navas în minutul 88 după o fază suspectă de offside.


Cu Fernando Torres singur vârf împins echipa Spaniei a dominat meciul încă de la început, în timp ce croații s-au rezumat la un joc de așteptare.

Prima ocazie a meciului a venit abia în minutul 23 la patrunderea lui Torres pe dreapta. Atacantul iberic a căutat colțul scurt cu un șut dintr-un unghi imposibil și Pletikosa a respins în corner.

Croații au replicat după doar două minute prin Pranjic, al cărui șut a fost blocat de Casillas. La faza următoare fundașul Pique și-a încercat șutul din afara careului, dar mingea a trecut mult peste poartă.

Minutul 28 a adus o fază discutabilă în careul spaniol, unde Mandzukic a fost deposedat la limita regulamentului de Sergio Ramos. Croații au solicitat penalty, dar centralul Wolfgang Stark a indicat doar corner.
Spania a câștigat Grupa C cu un total de 7 puncte.

Cea mai mare ocazie a croaților s-a produs în minutul 59. Modric a pătruns pe dreapa și a centrat în șase metri pentru reluarea cu capul a lui Rakitic. Doar reflexul lui Casillas a salvat Spania de la un gol ca și făcut.

Din minutul 61 Vicente Del Bosque a renunțat la singurul vârf autentic și la introdus pe Jesus Navas în locul lui Torres. Astfel Spania a trecut din nou la sistemul inovativ 4-6-0, care până la urma a dat roade.

Croația a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 80 prin Pranijc, jucător intrat în partea secundă în locul lui Perisic. Acesta a primit în partea dreaptă a careului și a șutat pe poartă. Casillas a respins cu șansă în față și a evitat ca balonul să ajungă la Jelavic care aștepta la pândă în lateral.

Spaniolii au replicat prin Iniesta în minutul 84, șutul mijlcasului de la Barcelona pe colțul scurt fiind scos de Pletikosa în corner.
Pentru Navas a fost doar al doilea meci la naționala Spaniei.

Patru minute mai târziu Spania deschidea scorul prin Navas la o fază trei contra șase. Fabregas a trimis mingea peste întreaga apărare croată până la Iniesta care a preluat cu umărul și apoi a trimis în fața porții pentru Navas. Acesta a îndeplinit o simplă formalitate și i-a aruncat în brațele deznădejdii pe suporterii croați.

Rezumatul VIDEO il puteti urmari AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu