marți, 19 iunie 2012

Anglia - Ucraina-> Analiza si predictie

Anglia si Ucraina se intalnesc marti intr-un meci ce conteaza pentru ultima etapa din cadrul grupei D a Campionatului Eropean de fotbal. Partida se va disputa pe Donbass Arena din Donetsk, incepand cu orele 21:45.


Cele doua nationale s-au mai intalnit pana acum in doua meciuri amicale, cand Anglia a invins de fiecare data, inscriind cinci goluri, iar Ucraina nici unul. Anglia are nevoie de un egal pentru a se califica in sferturile de finala, dar are nevoie de o victorie pentru a merge mai departe de pe primul loc. Situatia din Grupa D sta in felul urmator: Franta si Anglia patru puncte, Ucraina are trei. O victorie a ucrainienilor ar duce tara gazda direct in sferturi. In ultimele zece partide, Anglia a inregistrat sapte victorii, a remizat o data si a fost invinsa cu 3-2 de Olanda. De partea cealalta, Ucraina are sase victorii in ultimele zece meciuri, trei infrangeri si a remizat acasa cu un scor spectaculos, 3-3 cu Germania.

Conform bet365, favorita intalnirii este Anglia care a primit o cota de 2.20 pentru o victorie si 3.30 pentru un egal. O victorie a Ucrainei este cotata cu 3.50.

Predictie: Anglia conteaza din nou pe Rooney care a fost suspendat in primele doua partide si cred ca acesta va face un meci mare. Victorie pentru Anglia.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu