marți, 19 iunie 2012

Suedia - Franta -> Analiza si predictie

Suedia si Franta se intalnesc intr-un meci ce conteaza pentru etapa a treia a grupei D din cadrul Campionatului European de fotbal. Partida se va desfasura marti seara, de la orele 21:45, pe stadionul NSK Olimpis’kyj din Kiev.


Franta poate fi eliminata daca pierde acest meci si Ucraina invinge Anglia in celalalt meci al grupei. Desi este o mare forta a lumii, un fapt interesant despre Franta este ca pana la victoria cu Ucraina, nationala cocosului galic nu castigase niciun meci la un european fara Zidane sau Platini in echipa. Suedia nu mai are nicio sansa de calificare, dar poate arbitra lupta pentru sferturi. Suedezii sperau sa faca surpriza la acest turneu final pentru ca jocul formatiei din amicale a fost unul foarte bun. In ultimele zece partide, Suedia a inregistrat sase victorii si a fost invinsa de patru ori. De partea cealalta, Franta este neinvinsa in ultimele zece meciuri, inregistrand sapte victorii si trei egaluri.

Conform casei de pariuri bet365, marea favorita a intalnirii este Franta care a primit o cota de 1.67 pentru o victorie si 3.75 pentru un rezultat de egalitate. O victorie a Suediei este cotata cu 5.50.

Predictie: Franta joaca un fotbal bun si are mari sanse sa castige europeanul. Va invinge lejer in meciul de marti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu