luni, 21 mai 2012

Reghecampf preia Steaua

Laurentiu Reghecampf va fi noul antrenor al Stelei. El a acceptat duminica seara sa preia echipa, desi primarul din Chiajna anuntase ca el ramane la Concordia.


Reghe a fost duminica seara in Aleea Alexandru, iar scopul lui Becali a fost dublu, pe langa un meci de fotbal vazut impreuna si ideea de a-l aduce pe fostul tehnician al Chiajnei in Ghencea. Becali a reusit sa il convinga sa lase Concordia, echipa cu care s-a lansat ca antrenor si la care se anuntase ca va ramane. Contractul lui Mihai Stoichita nu a mai fost prelungit.

Tehnicianul va semna luni cu Steaua si va fi si prezentat oficial. Reghecampf are doua titluri si dupa Cupe la Steaua, ca jucator, acolo unde a debutat in 1996 si a plecat in 2000. A evoluat apoi in Germania la Cottbus, Aachen si Kaiserslautern.

Reghecampf a avut un retur de exceptie la Concordia, echipa cu care a acumulat in 2012 un numar de 34 de puncte din 16 etape si pe care a clasat-o in primele 10 desi toata lumea o pierduta in Liga 2. Echipa din Chiajna a ajuns datorita lui in principal sa fie revelatia sezonului. Reghe a ridicat echipa prin antrenamentul fizic de top, pe care o va impune si la Steaua alaturi de preparatorul german Thomas Neuber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu