luni, 21 mai 2012

Vasluiul bate si va juca in preliminariile Ligii Campionilor

Pentru al doilea an consecutiv formatia patronata de fostul arbitru international Adrian Porumboiu va evolua in cea mai importanta competitie europeana. FC Vaslui avea nevoie sa nu piarda duminica seara in ultima etapa ca sa fie sigura de locul al doilea in campionat, cel care le asigura preliminariile Ligii Campioniklor, ceea ce au si obtinut.


Dupa un joc in mare parte a timpului echilibrat, Vasluiul a marcat unicul gol al meciului prin rezerva Buhaescu in minutul 59.

La patru minute de la intrarea in teren Buhaescu a reluat cu sansa un balon deviat de pe linia portii de Popa, dupa ce intr-o prima faza bulgarul Milanov patrunsese pe dreapta si trimisese periculos in fata portii.

Clujenii lui Claudiu Niculescu au replicat taios si nu mult a lipsit sa reuseasca egalarea prin Cojocnean in minutul 88. Sutul acestuia din afara careului a fost deviat putin pe langa poarta lui Borjan.

Prima repriza a meciului de la Vaslui a fost dominata clar de gazde, Adailton, Wesley si Anderson intrecandu-se in ratari una mai mare ca cealalta.

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin, Paito - Raul Costin (Stanciu '65), Anderson - Adailton (Gheorghiu '79), Wesley, Sînmartean - Temwanjera (Buhaescu '55). Antrenor: Augusto Inacio

Universitatea Cluj: Bornescu - D. Popa, Galamaz, Abrudan, Mendy - Hoban, Pacurar (Cojocnean '66), Bostina (Tulio '82) - Grozav, Draghici (Marinescu '46), Cristescu. Antrenor: Claudiu Niculescu

Cartonase galbene: Milanov '17, Paito '21, Gheorghiu '90+1 / Cristescu '18

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat de asistentii Octavian Sovre si Vasile Marinescu.

Înaintea partidei, brazilianul Wesley a primit trofeul pentru golgheterul Ligii I, el având 27 de goluri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu