joi, 8 noiembrie 2012

Analiza zilei: Molde - Steaua Bucuresti 08 Noiembrie 2012



Cele 2 formatii fac parte din grupa E a Europa League, alaturi de Stuttgart si FC Copenhaga !


De la ora 20:00 avem meciul dintre gazdele Molde si oaspetii Steaua Bucuresti de pe ”Aker Stadion”, stadion cu o capacitate totala de 12.000 de locuri.

           Molde este un club norvegian ce a luat fiinta in anul 1911 si care detine in palmares doar un titlul de campioana castigat sezonul anterior si o singura cupa nationala, luat in 2007. Momentan echipa este pe locul 220 in clasamentul Uefa al cluburilor !

Echipa este antrenata de fostul mare jucator Ole Gunnar Solskjaer din noiembrie 2010 si nu prea are jucatori cunoscuti in Europa, asa ca ii amintesc doar pe internationalii Pettersen ( portar) si Forren (fundas).

In campionat, echipa este pe primul loc cu 56 puncte, inregistrand pana acum 17 victorii, 5 egaluri si 6 infrangeri. In ultimul meci de campionat a remizat in deplasare 1-1 cu Tromsö, golul lor fiind marcat de Chukwu in min 4.

In grupa echipa este pe locul 3 cu 3 puncte, dupa 2 infrangeri si o victorie.

           Steaua este cel mai galonat club din Romania, infiintat in 1947 si care are in palmares 23 de titluri de campioana, 22 de cupe nationale si un trofeu de Liga Campionilor obtinut in anul 1986. Momentan echipa este pe locul 68 in clasamentul Uefa al cluburilor.

Echipa patronata de latifundiarul Gigi Becali este cea mai iubita echipa din Romania, peste 80% dintre microbisti tinand cu aceasta echipa. Antrenorul echipei este Laurentiu Reghecamf, cel care a facut minuni sezonul trecut la Concordia Chiajna. Echipa i-a pierdut in vara pe Gerlado Alves, Nastasie, Iliev si pe Radut imprumutat la Pandurii, dar i-a adus la echipa pe Adi Rocha si Adrian Popa de la Chiajna, Pintilii de la Pandurii, Georgievski de la Sibenik , Dumitras de la Piatra Neamt si Szukala de la Petrolul.

In campionat, Steaua este pe locul 1 cu 35 puncte, avand o linie de 11 victorii, 2 egaluri si o infrangere. In ultimul meci de campionat s-a impus acasa cu 3-1 in fata lui Dinamo Bucuresti, golurile lor fiind marcate de dubla lui Rusescu R. in min 63 (Penalty) si in min 83 si de Szukala in min 87.

In grupa echipa este pe primul loc cu 7 puncte. dupa o remiza si 2 victorii.

            Prim 11 probabil : ( pt Molde inca nu prea se stie, posibil sa menajeze iar titularii, se axeaza pe campionat)

   Molde: Pettersen – Simonsen, Forren, Steenslid, Linnes – Berg Hestad, Hussain, Eikrem -Diouf, Chima, Mostrom (Angan)

Steaua : Tatarusanu – Giorgievski, Chiriches, Szukala, Latovlevic – Bourceanu, Pintilii – Tanase, Chipciu, Rusescu – Nikolic

Pronosticul Vanillabet: victorie Steaua Bucureşti -->

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu