sâmbătă, 16 iunie 2012

Suedia - Anglia 2-3: REZUMAT VIDEO


Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, s-a declarat mulţumit de evoluţia ''tinerilor, dar şi a bătrânilor'' în meciul cu Suedia, scor 3-2, de vineri, de la Kiev, de la Euro-2012.

"Sunt foarte mulţumit de cum am jucat în prima repriză. Apoi, suedezii au revenit şi a trebuit să muncim mult. Suntem satisfăcuţi de rezultat, sunt foarte mulţumit de evoluţia atacanţilor, iar contribuţia lui Theo Walcott a fost enormă. Sunt foarte mulţumit de aceşti tineri, dar şi de cei bătrâni. Cei patru fundaşi au fost foarte buni. Şi la mijloc, Gerrard a jucat demn de un căpitan. Este bine şi că avem tineri care pun multă presiune'', a spus Hodgson, care a precizat că va fi foarte greu să nu-l folosească pe Wayne Rooney la meciul cu Ucraina.

Reprezentativa Angliei a învins, vineri, cu scorul de 3-2 (1-0), naţionala Suediei, la Kiev, într-un meci din grupa D de la Campionatului European din Polonia şi Ucraina, suedezii nemaiavând astfel şanse să acceadă în faza următoare a turneului.

Golurile au fost marcate de Carroll '23, Walcott '64 şi Welbeck '78, iar pentru Suedia au înscris Johnson '49 (autogol) şi Mellberg '59.

Rezumatul VIDEO il puteti urmari AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu