sâmbătă, 9 iunie 2012

Rezumat VIDEO: Rusia aprinde spectacolul.


Reprezentativa Rusiei a debutat în stil de mare echipă la actuala ediție a Campionatului European, jucătorii pregătiți de olandezul Dick Advocaat administrînd o înfrangerea aspră Cehiei, scor 4-1 (2-0), într-o partidă din Grupa A, jucată vineri seară.

Inaintea partidei antrenorul rusilor declarat ca Andrey Arshavin poate crea pericol la poarta adversa din nimic daca prinde o zi buna si fostul atacant de la Arsenal a fost vioara intai pentru formatia Rusiei.

Rusii nu au stat prea mult pe ganduri si au luat cu asalt poarta adversa asezati intr-o formula ofensiva 4-3-3 si avand contraatacul drept princiapala arma de surprindere a apararii adverse.

Cehia a raspuns prin atacuri curajoase, fara insa a crea pericol la poarta lui Malafeev. Cand echilibrul parea restabilit dupa un inceput bun al rusilor a venit deschiderea scorului.

Balonul purtat pe un contraatac taios in dreapta a fost centrat in careu pentru reluarea lui Kerzhakov cu capul. Mingea a intalnit bara si a revenit in fata portii pentru reluarea decisiva a lui Dzagoev.

Acelasi Dzagoev avea sa rateze in minutul 20 o imensa ocazie dupa ce scapase pe contraatac in careul advers. Mingea sutata de jucatorul originar din Caucaz a trecut putin pe langa poarta aparata de Cech.

Rusia si-a majorat avantajul in minutul 25 prin Shirokov dupa o noua faza de contraatac care a facut sah mat apararea cehilor. Arshavin a patruns pe stanga si l-a servit ideal in sase metri pe Shirokov. Acesta ridicat balonul peste un Cech iesit in intampinare.

Pana la pauza rusii mai puteau marca cel putin o data. Kerzhakov a primit ideal in dreptul punctului cu var de la 11 metri in minutul 34, insa sutul acestuia din cadere a trecut peste poarta.

Partea secunda a inceput cu rusii hotarati sa incheie rapid socotelile cu o echipa a Cehiei facuta KO in primele 45 de minute. Socoteala de la cabine nu s-a potrivit cu cea din teren si Cehia reducea din diferenta in minutul 52 prin Pilar.

Bine gasit de pasa lui Plasil, Pilar a plecat regulamentar de la limita offside-ului, l-a depasit in viteza pe Malafeev si a trimis in poarta goala pentru 2-1.

Kerzhakov a avut 7 suturi spre poarta din totalul de 17 al echipei sale.
Cifre
Rusii au replicat prin acelasi Kerzhakov, de departe cel mai combativ jucator de pe teren, insa acesta a ratat tinta in minutele 63 si 70 inainte de a-i lasa locul in teren masivului Pavlyucheko.

Dzagoev si-a trecut in cont dubla cu un sut spectaculos in minutul 80 si Pavlyucenko a pus batista pe tambal pentru cehi cu un sut magnific in minutul 82, dupa ce l-a ridiculizat in careu pe aparatorul Hubnik.

Ofensiva a caracterizat jocul Rusiei pana la ultimul fluier al centralului Howard Webb si rezerva Kokorin a ratat in minutul 88 o buna sansa de a marca din pasa aceluiasi inepuizabil Arshavin.

Rezumatul VIDEO il puteti urmari AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu