sâmbătă, 9 iunie 2012

Olanda – Danemarca ~ cote, pariuri si analiza


Astazi de la ora 19:00 va avea loc primul meci din grupa B de la Campionatul European de fotbal din Polonia si Ucraina.



In acest meci vor fi fata in fata nationalele Olandei si Danemarcei. Din grupa B pe langa cele doua mai fac parte Germania si Portugalia. Este de departe cea mai tare grupa de la aceasta editie. Partida va fi arbitrata de slovenul Damir Skomina. In ultimul meci amical, Olanda a invins cu 6-0 pe Irlanda de Nord, in timp ce Danemarca a castigat cu 2-0 in fata Australiei. Ultima intalnire dintre Danemarca si Olanda a avut loc la Cupa Mondiala din 2010, cand olandezii s-au impus cu 2-0.

Pentru astazi antrenorul Olandei, Bert van Marwijk, are o singura problema, fundasul central Joris Mathijsen care nu este recuperat. Astfel el va incepe in centrul defensivei cu Bouma si Heitinga. De cealalta parte la danezi nu exista nici o problema de lot.

Echipe probabile:
Olanda: Stekelenburg – Van der Wiel, Heitinga, Bouma, Willems – De Jong, Van Bommel – Robben, Sneijder, Afellay – Van Persie
Danemarca: Andersen – Jacobsen, Kjaer, Agger, S Poulsen – Zimling, Kvist – Rommedahl, Eriksen, Krohn-Dehli – Bendtner

Cote pentru 1×2:  1.66    3.75    5.50

Recomandarea noastra pentru acest meci este: x pauza @ 2.20



Cote oferite de agentia de pariuri Bet365 care ofera si posibilitatea de a paria in orice moment LIVE la EURO 2012. Bet365 ofera un bonus de 100% pana la suma de 200 RON pentru toti cei care deschid un cont de pariuri si efectueaza un prim depozit!

Deschide cont si pariaza online la EURO 2012 cu 200 RON Bonus de la Bet365!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu