sâmbătă, 30 iunie 2012

Hagi "pariaza" pe Spania in finala de duminica contra Italiei

Hagi pariaza pe Spania in finala de duminica contra Italiei
Fostul internaţional Gheorghe Hagi a apreciat jocul foarte bun al naţionalei Italiei în victoria cu Germania, scor 2-1 în semifinalele Campionatului European, precizând însă că în opinia sa finala competiţiei va fi câştigată de Spania."O partidă foarte bună, un joc ofensiv, iar meritul este în mare măsură al lui Cesare Prandelli. A aşezat foarte bine echipa, a ştiut să valorifice foarte bine calităţile fiecărui jucător şi până la urmă această finală nu este deloc surprinzătoare. Italienii sunt cam ca noi, se mobilizează exemplar atunci când trec prin situaţii grele. Ca şi în 2006, şi acum parcă au avut nevoie de un scandal înainte de Euro ca să se ambiţioneze şi mai mult şi să ajungă foarte sus. Prandelli a dovedit încă o dată că este un tehnician foarte bun. De altfel, Mutu a jucat cel mai bine în Italia când era sub conducerea lui la Parma, în sistemul 4-3-3, când evolua în atac împreună cu Adriano. Finala cred însă că va fi câştigată de Spania, are în componenţă foarte mulţi jucători de la Barcelona şi Real Madrid, o maşină de fotbal. Vor trebui însă să aibă grijă la Balotelli", consideră Gheorghe Hagi, care înaintea turneului final pronosticase o finală Germania - Spania.

Hagi s-a referit şi la Portugalia, cealaltă formaţie eliminată din semifinale.


"Portugalia a arătat un joc foarte frumos, dar în faţa Spaniei este foarte greu. La penaltiuri, Ronaldo, ca lider al echipei, ar fi trebuit să ia mingea şi să se ducă să execute primul. Eu aşa făceam dacă eram în locul lui, aşa făceam la naţională când jucam", a spus Gheorghe Hagi.

Reprezentativa Italiei a învins, joi, la Varşovia, cu scorul de 2-1 (2-0), naţionala Germaniei, în semifinalele Campionatului European din Polonia şi Ucraina, şi s-a calificat în finala competiţiei, în care va întâlni deţinătoarea trofeului, Spania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu