marți, 26 iunie 2012

CSMS Iasi cu restante amanate si fara contracte

CSMS Iasi nu are contracte semnate si sunt plini de datorii
Echipa nou-promovată în Liga I a ajuns aseară în Austria, unde efectuează timp de 12 zile primul stagiu de pregătire al verii şi unde are programate patru meciuri amicale.


                 Plecaţi la Bucureşti duminică, jucătorii lui Ionuţ Popa s-au pregătit ieri dimineaţă la baza de la Săftica, sub comanda antrenorului secund Narcis Ciocârlan şi a celui cu portarii Benone Dohot. Şeful băncii tehnice ajunsese încă de duminică seară în locaţia unde CSMS şi-a stabilit „cartierul general” pentru această perioadă, chiar dacă angajamentul cu clubul îi expiră duminică, iar conducerea tot nu i-a propus vreo prelungire a înţelegerii. Dacă celălalt secund, Gică Mihali, s-a alăturat lotului abia ieri după-amiază, în aeroport, preşedintele executiv Florin Prunea a rămas momentan în ţară, preocupat să pună la punct problemele stringente care nu-şi găsesc rezolvarea.
               Şeful din Copou a asigurat însă Popa va putea testa în cantonament măcar vreo şase fotbalişti noi, funcţie de randamentul şi eventual de posibilităţile de a-i achiziţiona urmând să se decidă situaţia celor mai vechi componenţi ai lotului care nu au semnat încă vreun alt angajament cu CSMS.

               În timp ce ştii au rămas acasă, jucătorii au plecat vizibil nemulţumiţi că nu şi-au încasat nimic din ce li se promisese că vor primi încă de acum două săptămâni: bonusul de promovare, a doua jumătate a primelor de victorie şi chiriile pentru locuinţele închiriate în returul stagiunii trecute. Nu doar că nu li s-au virat datoriile în conturi, dar nici nu le-a oferit nimeni vreo explicaţie a amânării ori vreo promisiune că restanţele vor fi, totuşi, achitate. Singurul rămas în Iaşi este fundaşul Florea, în ultimul moment fiind luat în primul stagiu al verii şi mijlocaşul Nalaţi, chiar dacă antrenorul principal a spus în mai multe rânduri pe parcursul sezonului  precedent că nu se ridică la nivelul pretenţiilor.
             De asemenea, a mers în Austria şi atacantul Cl.Ionescu, aflat la final de contract cu CS Mioveni şi care a semnat pe un an cu Iaşul, renunţându-se în schimb, la fostul coechipier din Argeş al acestuia, Săndulescu, din cauza pretenţiilor jucătorului. Au mai rămas în vizorul lui Prunea atacantul Răducă (Minerul Motru), stoperul Chindriş, care mai are doar o lună de contract cu UTA, în locul de cantonament fiind aşteptat să facă joncţiunea şi mijlocaşul sârb Petrovic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu