marți, 26 iunie 2012

Adrian Porumboiu se atreneaza alaturi de echipa

Adrian Porumboiu se antreneaza alaturi de echipa in cantonamentul din Austria
SUPERVIZOR…Schimãrile mari care s-au produs la echipã în acestã varã l-au fãcut pe Adrian Porumboiu sã-si ia câteva zile libere pentru a se alãtura echipei sale în cantonamentul din Austria.



Dupã ce a întãrit staff-ul tehnic aducându-l pe Marius Baciu la Vaslui în calitate de antrenor secund, Adrian Porumboiu i-a fãcut ieri o ofertã de nerefuzat si fostului antrenor secund al Stelei, Edi Iordãnescu pe care si-l doreste în staff.

             Învãtat sã participe la toate antrenamentele “galben-verzilor” în perioada în care acestia se pregãteau la Vaslui, Adrian Porumboiu nu a stat cu mâinile în sân si s-a alãturat jucãtorilor în cantonamentul din Austria. Finantatorul Vasluiului s-a deplasat în Waidring pentru câteva zile pentru a-si vedea cele 14 achizitii în plin stagiu de pregãtire. Acesta a rãmas plãcut impresionat de evolutia fundasului Adrian Cordos pe care l-a vãzut evoluând în meciul amical pe care Vasluiul l-a disputant în compania azarilor de la Hazar Lankaran.                                                              Adrian Porumboiu spune despre Cordos cã este un jucãtor foarte bun si cã vîn sezonul ce va urma, va face o figurã foarte frumoasã. Dupã transferurile fãcute în rândul jucãtorilor, oficialul vasluian s-a hotãrât sã întãreascã si staff-ul tehnic. Astfel, Adrian Porumboiu i-a înaintat ieri o ofertã de nerefuzat fostului antrenor secund al Stelei, Edi Iordãnescu, care în proprtie de 90% va complete staff-ul tehnic al lui Augusto Inacio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu