luni, 12 noiembrie 2012

Steaua câştigă fără probleme la Constanţa ! Rezumat VIDEO !

Steaua castiga fara probleme la Constanta !

Steaua s-a impus cu 4-0 în meciul din deplasare de la Constanța, scorul la pauză fiind 3-0. Chipciu, Rusescu și Gardoș au marcat în prima repriză, Rusescu reușind dubla în repriza a doua.


Adidaşi şi Haine Online! Haine & Adidaşi de Firmă Preţ Mic!Livrare în 24 ore - Comandaţi Acum!

 Steaua și-a făcut meciul ușor încă din start. În fața unui stadion aproape plin la Constanța, Viitorul lui Hagi n-a avut nicio șansă împotriva unei echipe dezlănțuite a Stelei.

Trupa din Ghencea a deschis scorul încă din minutul 2. Bejan a lovit mingea prost în marginea propriului careu, balonul a sărit cu noroc la Chipciu, care, singur în fața porții, n-avea cum să rateze. Trei minute mai târziu, Steaua s-a desprins pe tabelă, după penalty-ul executat fără cusur de Raul Rusescu. Bălașa l-a atacat din spate pe Tănase în careul constănțenilor și arbitrul a indicat imediat punctul de la 11 metri.

După o lungă perioadă de dominare a roș-albaștrilor, aceștia au dus scorul la 3-0 încă din minutul 27 prin reușita spectaculoasă din foarfecă a lui Gardoș. A fost o centrare a lui Bourceanu pentru Szukala, acesta a întors cu capul până la Gardoș care a reluat decisiv pe spate.

Putea să fie 4-0 încă din minutul 52, dacă Bourceanu n-ar fi ratat singur cu Buzbuchi, șutul său în diagonală ocolind poarta. Cu 20 de minute înainte de final Steaua a înscris a patra oară, deși spre final de meci n-a mai forțat. Rusescu a reușit dubla cu un gol din acțiunea, șutând din întoarcere în plasă, după ce a fost servit excelent de Nikolic din stânga.

Sursa : onlinesport

--> Originals.ro - adidasi barbati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu