marți, 6 noiembrie 2012

Rapid Bucuresti ingenuncheta de Astra Giurgiu !


Astra Giurgiu s-a impus cu 2-0 în Giulești în fața unei echipe apatice a Rapidului. Tembo a marcat câte în gol în fiecare repriză a unui meci în care rapidiștilor nu le-a ieșit nimic.
Astra Giurgiu s-a impus cu 2-0 în Giulești în fața unei echipe apatice a Rapidului. Tembo a marcat câte în gol în fiecare repriză a unui meci în care rapidiștilor nu le-a ieșit nimic.

 Problemele din giulești au apăsat tot mai mult și pe psihicul jucătorilor de la Rapid care s-au trezit dominați încă din primele minute de cei de la Astra. Oaspeții au controlat teritorial meciul chiar de la început, au împins tot mai mult jocul spre poarta adversă și, profitând de o apărare visătoare a alb-vișiniilor, au început să pună probleme la poarta lui Pecanha.

Iar după o jumătate de oră de joc, Tembo a primit pasa de la Distefano și a pătruns în viteză în careu, de unde a finalizat contraatacul cu un șut pe jos pe lângă Pecanha. Fără sprijinul suporterilor, care pe parcursul întregului meci au condamnat verbal conducerea echipei, Rapdiul s-a prăbușit psihic după pauză.

Dacă în prima repriză au mai reușit să pună probleme la poarta Astrei, în repriza a doua rapidiștilor nu le-a mai ieșit nimic. De acest lucru au profitat elevii lui Mulțescu, mult mai proaspeți și mai prezenți în joc. Iar cu 20 de minute înainte de final, Tembo a dat iar lovitura. Jucătorul Astrei a profitat de o fază încurcată în fața porții lui Pecanha, a șutat din prima, mingea lovind bara înainte de a intra în plasă.
Suporterii rapidiști au înjurat conducerea clubului pe tot parcursul meciului. Marius Șumudică a urmărit meciul din tribune.

Cu 2-0 pe tabelă, Astra a lăsat-o mai moale în minutele următoare, preferând să nu mai forțeze și să-și conserve forțele. Abia în acel moment au reușit și giuleștenii să scoată capul mai mult în ofensivă, dar fără a produce ocazii de gol. Iar din minutul 86, Rapidul a rămas în inferioritate numerică, Alexandru Ioniță fiind eliminat pentru două galbene încasate în decurs de doar 12 minute.

Sursa : onlinesport

-->

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu