miercuri, 31 octombrie 2012

Analiza zilei: Concordia Chiajna - Steaua Bucureşti --Optimile Cupei României

Liderul autoritar al Ligii I, Steaua Bucuresti, merge pe terenul celor de la Concordia si are neaparata nevoie de o victorie. Partida face parte din optimile Cupei Romaniei si se va disputa la Chiajna, miercuri, incepand cu ora 21:30. Cele doua formatii s-au mai intalnit de patru ori fata in fata, stelistii impunandu-se de trei ori, iar Concordia o singura data.

Concordia merge destul de bine in campionat, ei situandu-se pe locul zece in Liga 1 cu 19 puncte acumulate in cele 13 partide disputate pana acum. Chiajnenii au cel mai prost atac din primele 15 formatii, ei avand si a doua cea mai proasta aparare din primele zece echipe, astfel ca ar trebui sa tineti cont de acest lucru in caz ca doriti sa puneti acest meci pe biletele zilei. In ultimul meci oficial, cei de la Concordia au primit vizita giulestenilor, insa in ciuda cartonasului rosu incasat de Simion – cartonas care i-a lasat in inferioritate pe gazde, rapidistii nu au reusit sa inscrie, astfel ca scorul final a fost 0-0. Pentru a ajunge in optimi, Concordia a dat piept cu Pancota intr-un meci de infarct. Dupa ce chiajnenii au condus cu 2-0 la pauza, cei din Pancota au revenit, astfel ca in minutul 80 scorul era 2-2. Golul victoriei a fost marcat in minutul 90, iar cei de la Concordia au mers mai departe.

De cealalta parte se afla Steaua Bucuresti, o formatie care merge ceas in acest inceput de campionat. Ei se afla pe prima pozitie in Liga 1, avand cea mai buna aparare si cel mai bun atac, adunand 32 de puncte in cele 13 meciuri disputate. In ultimul meci, stelistii au primit vizita celor de la Gloria Bistrita intr-un meci in care Costea si Rusescu au marcat cate doua goluri, astfel ca scorul final a fost 4-0 pentru ros-albastrii. Stelistii au invins pe Targu Mures pentru a ajunge in optimi, ros-albastrii impunandu-se pe teren propriu cu 3-1.

In ultimele zece meciuri, Steaua are opt victorii si doua remize, ei fiind neinvinsi inca din august, de la deplasare la Vaslui (3-1 pentru gazde). Chiajna, de cealalta parte, are patru victorii, trei infrangeri si patru rezultate de egalitate.

 Steaua are prima sansa in aceasta partida, ei primind cota 1.73 pentru o victorie in deplasare. O victorie pe teren propriu pentru Chiajna este cotata cu 5.00, iar un rezultat de egalitate primeste cota 3.25.

Predictie: Steaua se va impune fara probleme. -->

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu