marți, 17 iulie 2012

"Sa vina titlul la Vaslui !"


Sa vina titlul la Vaslui

Lucian Sânmărtean speră ca noii veniți la Vaslui să se integreze cât mai repede în echipă, astfel încât să debuteze cu dreptul în noul campionat. Mijlocașul galben-verzilor își dorește să câștige titlul, considerând că formația vasluiană are un lot suficient de valoros. Sânmărtean susține că FC Vaslui se va bate la titlu cu CFR, Dinamo, Steaua și Rapid.
- Cum a fost în cantonament?
- A fost extrem de greu. Sper să fim pregătiți pentru noul sezon. Va fi un campionat greu. Mai sunt câțiva jucători de integrat și nu va fi ușor.

- Cum e cu noul antrenor?
- Noul antrenor este OK din punctul meu de vedere și ca tehnician, și ca om. Atât timp cât va avea rezultate, sunt convins că va rămâne la Vaslui.

- Vine meciul cu Rapid. Obțineți un rezultat bun în Giulești?
- E ambiția noastră, dar și ambiția antrenorului. De fiecare dată am pierdut cu Rapid și avem de luat o revanșă. Domnul Șumudică a lucrat acolo și speră să câștige, iar noi dorim să-l ajutăm să-și îndeplinească acest vis, care este și al nostru.

- Ajunge titlul la Vaslui?
- În fiecare an ne propunem să câștigăm titlul. Am fost foarte aproape de a atinge acest obiectiv. Anul ăsta sperăm ca titlul să ajungă la Vaslui. Ne dorim foarte mult, sperăm să și reușim.

- Cum e cu noii colegi?
- FC Vaslui are cei mai mulți jucători veniți. Sperăm să se integreze cât mai repede. La ce ne dorim, trebuie să facă pasul cât mai repede. Nu le va fi ușor fiindcă vin în altă țară, unde e o altă mentalitate, un alt stil de joc. Sperăm că se vor integra repede.

- Are FC Vaslui capacitatea de a ajunge în grupele Ligii Campionilor?
- Este un vis, deocamdată, dar avem șansa noastră. Cred că suntem destul de pregătiți și motivați pentru a realiza acest lucru.

- Cine e favorită la titlu în acest sezon?
- Aceleași echipe sunt favorite la titlu. În primul rând, CFR, pentru că e campioana. Dinamo a început să joace foarte bine, Steaua la fel. Mai e Rapid, cu un nou antrenor și cu o echipă echilibrată și puternică. Sperăm că anul ăsta va fi al nostru. Ne dorim foarte mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu