joi, 26 iulie 2012

Porumboiu se ia de Steaua

Gigi Becali a deschis șampania după ce FC Vaslui l-a vândut pe Wesley la Al-Hilal
Gigi Becali a deschis șampania după ce FC Vaslui l-a vândut pe Wesley la Al-Hilal, însă Adrian Porumboiu îi răspunde cu o amenințare.



Finanțatorul vasluienilor e convins că echipa sa va termina peste Steaua și în acest an, chiar dacă Wesley a plecat la arabi si a lasat un gol in lotul moldovenilor.

27 de goluri a marcat Wesley în sezonul precedent pentru Vaslui
Au pierdut golgheterul


"Şi pentru mine a fost un moment neplăcut, dar mi-a trecut într-o oră, în timp ce alţii au desfăcut deja şampania. Cei de la Steaua ar fi trebuit să se bucure dacă reuşeau să îl cumpere ei, nu dacă a plecat. Le transmit că oricum vom termina deasupra lor, ca în ultimii ani", a spus Porumboiu la Dolce Sport.

Apoi, Porumboiu a dezvăluit modul în care Wesley a ajuns cel mai apreciat străin din Liga 1.

"Wesley când a venit la Vaslui era un jucător oarecare. În aceşti trei ani jumate petrecuţi la Vaslui, nu a lipsit decât o dată la un antrenament, de ziua lui, n-a trişat niciodată, îşi scotea tricoul de nervi când rata. El a devenit cel mai bun pentru că la fiecare antrenament muncea să devină cel mai bun, rămânea mereu peste ca să mai exerseze. Secretul lui Wesley nu a fost talentul, chiar cred că dintre brazilieni era mediu, ci pregătirea asta foarte serioasă", a mai spus Porumboiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu