vineri, 15 iunie 2012

Wesley sta in dubii : Porumboiu neconvingator

Brazilianul Wesley s-a întâlnit joi cu Adrian Porumboiu pentru a discuta posibilitatea rămânerii la Vaslui. Wesley nu a oferit un răspuns concret și lasă deschisă ușa către Steaua.


Viitorul lui Wesley rămâne incert și după întâlnirea de astăzi de la Vaslui. Porumboiu nu l-a convins să ia o decizie deoarece brazilianul vrea să studieze mai atent ofertă Stelei.

"Ai vrut jucători, iată jucătorii!" - a fost mesajul lui Porumboiu către Wesley, făcând referire la cei noua jucători transferați de Vaslui, dar acest argument nu l-a înduplecat pe brazilian.

Wesley așteaptă ca impresarul sau să ajungă în România și să negocieze față în față cu Gigi Becali, iar abia apoi va lua o decizie.
1.5 milioane euro ofera Steaua pentru Wesley. Ros-albastrii il vor ceda definitiv si pe Filip la Vaslui. Oferta Stelei

Roș-albaștrii i-au propus un contract pe doi ani, cu un salariu total de 840 de mii de euro. În plus, Becali l-a asigurat că va avea un contract identic cu cel de la Vaslui, care va conține inclusiv un bonus de 420 de mii de euro pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Suma este cu 40 de mii de euro mai mare decât cea primită în acest moment la Vaslui, însă Porumboiu mizează pe transferurile pe care moldovenii le-au făcut în această vară și pe faptul că FC Vaslui a terminat peste Steaua în ultimele ediții ale Ligii 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu