miercuri, 20 iunie 2012

Vasluiul lider in campania de transferuri

Adrian Porumboiu s-a luat la întrecere cu CFR-ul în transferuri. Vasluiul este lider în campania de achiziţii, bifând până în prezent 11 transferuri.


A 12-a mutare a fost perfectată astăzi, când trupa moldavă l-a transferat pe Piotr Celeban, jucătorul de 26 de ani de la campioana Poloniei, Slask Wroclaw.

Internaţionalul polonez are 5 selecţii la naţională şi este un fundaş complet, apropiat de profilul lui Paul Papp, jucător transferat în această vară la Chievo: poate acoperi atât postul de fundaş dreapta, cât şi cel de fundaş central.

Celeban a fost unul dintre remarcaţii de la Slask Wroclaw în confruntările de anul trecut cu Rapidul (giuleştenii au trecut atunci de polonezi şi s-au calificat în grupele Europa League.

14 goluri în 114 partide avea Celeban pentru Slask Wroclaw

1,4 milioane de euro este cota fundaşului, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Infuzie de fundaşi

Din cele 12 transferuri reuşite de Vaslui în această vară, nu mai puţin de 7 jucători sunt de profil defensiv: Sălăgeanu, Cordoş, Heil, Varela, Couto, Soto şi Celeban.

Cum va arăta Vaslui în sezonul viitor

Borjan - Sălăgeanu, Celeban, Coutu, Varela - Antal, Cecilio da Silva, Eduardo Jumisse, Nicolae Stanciu, Sânmărtean - Wesley

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu