luni, 18 iunie 2012

Jucatorii mari fac diferenta: REZUMAT VIDEO


Cristiano Ronaldo și-a arătat clasa când naționala Portugaliei avea mai mare nevoie de celebrul număr șapte. Atacantul portughez a marcat ambele goluri prin care echipa lusitană a câștigat, scor 2-1, duelul cu Olanda.


Olandezii au început mai bine meciul de la Harkov și Sneijder rata prima ocazie după doar cinci minute. Robber a pătruns pe dreapta și a pasat în fața porții de unde Sneijder a trimis peste poartă.

Începutul bun al batavilor a fost concretizat pe tabela de marcaj șapte minute mai târziu. Același Robben s-a aflat la creație, numai că finalizarea i-a aparținut lui Van der Vaart. Jucătorul ținut rezervă în primele două meciuri a șutat imparabil la colțul lung din marginea careului.

Portughezii au ieșit la joc și Ronaldo a ratat o mare șansă în minutul 16. Lusitanul a pătruns în stilul caracteristic pe stanga și a șutat spre colțul scurt. Mingea a intalnit bara înainte să iasă afară.

Două minute mai târziu Postiga rata incredibil singur cu Stekelenburg după ce a primit o pasă cadou de la un adversar.

Portugalia a reușit egalarea în minutul 28 când Cristiano Rolando a finalizat cu un șut la colțul scurt după o pasă perfectă trimisă de Pereira printre fundașii olandezi.

Din momentul marcării golului portughezii au pus stăpânire pe joc și până la pauza lusitanii au ratat alte câteva șanse bune de a prelua conducerea.

Nani a trimis puțin pe lângă poartă în minutul 31, iar patru minute mai târziu Ronaldo a trimis cu capul alături.

Olanda a încheiat meciul cu o posesie de 62 % și doar 3 șuturi pe poartă. Portugalia a avut 24 de șuturi dintre care 8 pe spațiul porții.
Statistică
Lusitanii au continuat să apese pe accelerație și în minutul 60 au avut un gol anulat corect pentru o poziție afară din joc la Postiga.

Ratarea meciului i-a aparținut lui Nani în minutul 73 după o nouă fază creată de Ronaldo. Starul de la Real Madrid a făcut șah flancul stâng al apărării olandeze și a trimis în fața porții pentru reluarea lui Nani. Acesta a trimis în Stekelenburg din doar câțiva metri.

Un minut mai târziu Ronaldo a pus degetul pe rana Olandei cu un gol superb venit pe contraatac. Balonul recuperat de lusitani în propria jumătate a ajuns pe dreapta la Nani, care a pătruns și i-a trimis în fața porții lui Ronaldo. Șeptarul portughez l-a culcat din fentă pe Van der Wiel și a marcat pe lângă Stekelenburg.

Până la finalul meciului echipa mai prezentă în joc a rămas Portugali, Nani fiind responsabil cu ratările. Mijlocasul de bandă a trimis în două rânduri peste poartă după acțiuni personale pe dreapta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu