luni, 18 iunie 2012

Croatia - Spania -->> Analiza si predictie


Croatia vs Spania
Euro 2012, Grupa C
Data : 18 Iunie 2012 - 21:45
Stadion : PGE Arena - Gdansk
Arbitru : Wolfgang Stark (Germania)


Croatia :

Echipa condusa de Bilic inregistreaza 4 puncte din 6 posibile inainte de acest meci si are putine variante la alegere pentru calificare.Croatia se califica daca inving Spania sau fac acelsi rezultat ca si Italienii in celalalt meci, e buna si orice remiza de la 2-2 in sus.

Rezultatul 2-2 avantajeaza ambele echipe , Spania merge de pe primul loc iar Croatia de pe al 2-lea, motiv pentru care au fost tot felul de declaratii care mai decare mai incriminatoare din partea italienilor.

Impotriva Irlandei scorul a fost deschis devreme de croati si ei au fost cei care au dictat tempoul meciului dar irlandezii au reusit sa revina la 1-1 nu pentru mult timp deoarce Croatia i-a redus la tacere prin golurile din a 2-a repriza.

Meciul impotriva Italiei a fost unul ciudat deoarece Italia a avut o gramada de ocazii si au reusit sa inscrie doar odata , pentru croati a inscris Mandzukic si meciul a ramas 1-1.

Din partea Croatiei , Mandzukic este cel mai periculos om , cu 3 goluri inscrise pana acum si ne asteptam la acelasi joc cu care ne-a obisnuit, problema pentru croati o reprezinta Pique si posesia mare a spaniolilor.

Prim 11 probabil :

CROATIA

Pletikosa
Srna, Corluka, Schildenfeld, Strinic
Vukojevic, Rakitic
Mandzukic, Modric, Perisic
Jelavic

Spania :

Campioni Europeni si Mondiali actuali spanioli au si ei 4 puncte din 6 si cum spuneam inainte cu un rezultat de 2-2 castiga grupa.

Spania cu siguranta nu va dori acest rezultat si este ciudat si periculos sa vezi ca croatii inscriu 2 goluri cand Spania va avea din nou posesie de 65 %.

In primul meci impotriva Italiei spaniolii si-au mentinut posesia si au atacat constant dar nu au reusit sa treca de defensiva italiana iar pe contra atac Di Natale a inscris primul gol al meciului dar la scurt timp dupa Fabregas a egalat.

Torres a ratat 2 mari ocazii in meciul cu Italia si sansa de ai invinge dar in urmatorul meci a inscris 2 iar Spania a invins cu 4-0 dominand de la inceputul meciului cu Irlanda.

Este foarte probabil ca "El Nino" sa fie in primul 11 in acest meci si parerea noastra este ca Spania este capabila si are motivatia necesara pentru a castiga acest meci.

Prim 11 probabil :

SPANIA

Casillas
Arbeloa, Ramos, Pique, Alba
Busquets, Alonso
Silva, Xavi, Iniesta
Torres


Ultimele 5 meciuri :

Croatia

Jun 14, 2012 - Italia 1 - Croatia 1

Jun 10, 2012 - Irlanda 1 - Croatia 3

Jun 2, 2012 - Norvegia 1 - Croatia 1

May 25, 2012 - Croatia 3 - Estonia 1

Feb 29, 2012 - Croatia 1 - Suedia 3

Spania

Jun 14, 2012 - Spania 4 - Irlanda 0

Jun 10, 2012 - Spania 1 - Italia 1

Jun 3, 2012 - Spania 1 - China 0

May 30, 2012 - Spania 4 - Korea de Sud 1

May 26, 2012 - Spania 2 - Serbia 0

Predictia meciului :

In 4 meciuri jucate impotriva Spaniei , croatii au castigat doar unul si au pierdut 2.In acest meci vor trebui sa incerce sa tina posesia mingii de partea lor daca vor vrea sa invinga, impotriva Spaniei nu va merge strategia de presing care a functionat in cazul meciului cu Italia.

Daca spaniolii vor inscrie devreme ,al 2-lea gol va veni si el iar un pariu ca ambele echipe sa incrie este foarte previzibil si credem ca Croatia va inscrie in acest meci.Spaniolii pot sa inscrie 2 goluri dar pe croati nu ii vedem in stare sa incrie 2 pentru a da curs zvonurilor italienilor.

Puteti alege oricare dintre pariurile invinge Spania sau peste 2.5 goluri pentru ca cota este aceeasi, eventual puteti incerca si pariul peste 1.5 goluri Spania.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu