marți, 22 mai 2012

Acord Steaua - Vaslui pentru Wesley

Steaua a primit acceptul lui Adrian Porumboiu sa negocieze cu brazilianul Wesley Lopes. Dupa ce l-a ratat in iarna, Gigi Becali sustine ca e gata sa faca orice pentru a-l aduce pe brazilian in Ghencea.


Wesley Lopes este marea lovitura pe care Steaua vrea sa o dea in aceasta perioada de mercato. In acest sens s-au facut deja primii pasi, iar intre ros-albastrii si Adrian Porumboiu exista deja un acord verbal.

"Gigi, daca tu-l convingi pe Wesley sa semenze, te asigur ca intre noi nu va fi nici un fel de problema", i-a transmis Porumboiu lui Becali.

Oficialii stelisti au luat deja legatura cu fotbalistul brazilian, insa acesta le-a transmsis sa discute cu impresarul sau deoarece pleaca in vacanta.

"Steaua m-a contactat, dar impresarul meu o sa negocieze", a precizat Wesley inainte sa plece in vacanta.

Ros-albastrii sunt dispusi sa-i ofere lui Wesley un contract pe un sezon cu optiune de prelungire din partea clubului pe inca unu.

Jucatorul in varsta de 31 de ani ar urma sa primeasca 300 de mii de euro la semnatura si un salariu de 10 mii de euro pe luna. Daca intelegerea s-ar prelungi, Wesley ar primi inca 300 de mii de euro peste un an.

Suma de transfer este estimata la 700 de mii de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu